Cum se depozitează etichete autoadezive.

- 2021-04-23-

Eticheta este de obicei hârtie importată. Nu există nicio problemă cu adezivul, iar vâscozitatea este normală. Cum se păstrează o astfel de etichetă adezivă?

1. Păstrați eticheta la temperatura camerei, temperatura este de aproximativ 25 de grade, iar umiditatea este de aproximativ 60%. Locația nu poate fi expusă direct la soare sau ploaie.

2. Eticheta trebuie sigilată atunci când este depozitată, chiar dacă nu este epuizată, trebuie să fie sigilată. Încercați să-l consumați în termen de 3 ani. Ce modificări se vor întâmpla cu adezivul și acoperirea de pe etichetă vor afecta în cele din urmă efectul de utilizare.

3. Când depozitați eticheta, vă rugăm să o păstrați plată și să nu o pliați. Când eticheta este plasată, presiunea pe etichetă este prea mare, adezivul este ușor de revărsat și eticheta se va lipi.

4. Când utilizați, acordați atenție contactului de temperatură și umiditate și lipiți o etichetă care nu se usucă. Trebuie selectate diferite materiale și lipici pentru diferite articole.